Tarieven, voorwaarden en lestijden

Muzieklessen voor leerlingen t/m 20 jaar:

Voor leerlingen van deze leeftijdscategorie duurt een les 30 minuten en kost het €67,50 per maand op basis van één les per week.

Voor wie graag één keer in de twee weken wil lessen duurt een les 30 minuten en kost het €37,50 per maand.

Muzieklessen voor leerlingen vanaf 21 jaar:

Voor leerlingen van deze leeftijdscategorie duurt een les 30 minuten en kost het €72,50 per maand op basis van één les per week.

Voor personen die één keer in de twee weken willen lessen duurt een les 30 minuten en kost het €42,50 per maand. Een les van 45 minuten behoort ook tot de mogelijkheden en kost €50,- per maand.

Duolessen:

* t/m 20 jaar, 30 minuten per week voor € 40,- p.p.p.m.

* vanaf 21 jaar, 30 minuten per week voor € 50,- p.p.p.m.

Lestijden en voorwaarden:

* maandag t/m woensdag

* 14 dagen opzegtermijn

* Als iemand om wat voor reden dan ook op het afgesproken tijdstip niet kan lessen en dat minstens een week van te voren laat weten, wordt er gekeken of dat in de desbetreffende week nog ingehaald kan worden, mits daar ruimte voor is.

* De lessen lopen het hele jaar door, met uitzondering van de, in ons land, bekende feestdagen. Deze komen te vervallen en worden niet verrekend. Alleen in de laatste vier weken van de kinderzomervakantie en de week van oud en nieuw zullen geen lessen plaatsvinden. In het laatste geval wordt er niet verrekend als er in de maand december vijf ipv vier lessen vallen.

* Bij ziekte of afwezigheid van de kant van de docent wordt er een nieuwe les op een andere dag en/of tijdstip gemaakt.